Verkeersborden huren

verkeersborden

Je kan bij ons alle verkeersborden huren. Wij maken ook verkeersborden op maat wanneer het niet-standaard borden betreft.

Signalisatieplan

Wij stellen steeds een signalisatieplan op. Zo is de situatie voor alle betrokken partijen in één oogopslag duidelijk.

Vergunningen

Omdat verkeersborden alleen niet voldoende zijn wanneer je openbare ruimte inneemt, kan je bij ons ook terecht voor vergunningen.

i

Vrijblijvende offerte

Gratis werfbezoek

Verkeersborden huren bij Traffic Signs

Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons terecht voor de huur van verkeersborden en andere werfsignalisatie wanneer ze voor welke reden ook (een deel van) de openbare weg moeten innemen. Onze klanten zijn zeer divers: van bouwfirma’s tot kraanbedrijven, van verhuisfirma’s tot wegenbouwers, van zwembadplaatsers tot particulieren. Iedereen kan beroep doen op onze expertise.

Onze diensten zijn heel uitgebreid: wij gaan ter plaatse om de situatie in te schatten, maken de plannen op, dienen de nodige aanvragen in bij de gemeentebesturen en/of instanties, volgen het verkrijgen van de vergunning op, plaatsen de signalisatie en halen deze na de werken terug op. U kan voor het ganse proces op ons beroep doen of voor een bepaald onderdeel.

Verhuur sinds 1999

24/7 paraat

Plaatsing, controle, onderhoud en ophalen van de signalisatie

Vergunningen inbegrepen

Onze service

Verkeersborden verhuur

Wanneer u verkeersborden voor inname van de openbare weg bij ons huurt dan komt er meer bij kijken dan je zou denken en ook hiervoor kan je bij ons terecht.

Om voldoende werkruimte te hebben, is het vaak nodig om parkeerverbod te installeren. Deze borden dienen vroeger geplaatst te worden dan andere werfsignalisatie. Ook hier houdt Traffic Signs rekening mee.

Daarnaast kan het nodig zijn om de buurtbewoners te verwittigen. Dan stellen wij bewonersbrieven op en bezorgen deze bij de omwonenden. Vervolgens staan wij ook klaar om eventuele vragen van buurtbewoners te beantwoorden.

Het kan ook nodig zijn dat tijdens de werken het verkeer wordt omgeleid. Ook dit nemen wij op in het signalisatieplan en richten wij ter plaatse in.

Totaalservice

24/7 bereikbaar

Alvorens u op een veilige en correcte manier de openbare weg kan innemen voor uw werken dient u verschillende zaken te regelen. Traffic Signs staat u hier graag in bij, voor het ganse proces of voor een bepaald onderdeel.

Heb je dus werken op de openbare weg gepland? Aarzel dan niet en neem contact op.

Technieker

Inclusief vergunning

Bij inname van de openbare weg volstaat alleen signalisatie niet. Er moet tevens een vergunning aangevraagd worden, maar vaak ook toestemming en/of meldingsplicht bij buurtbewoners en diverse instanties. Denk maar aan het openbaar vervoer, luchtverkeer, politie, hulpdiensten, …

Wij hebben de nodige ervaring en contactgegevens om de juiste vergunningen aan te vragen en de betrokken instanties te verwittigen. Indien na terugkoppeling blijkt dat de aangevraagde vergunning niet haalbaar is, dan schakelen we snel om ervoor te zorgen dat de werken niet in het gedrang komen door een alternatieve opstelling uit te werken.

Ruim aanbod verkeersborden

Verhuur & Verkoop

Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken we over een ruim gamma aan diverse verkeersborden en werfsignalisatie zoals verkeerslichten, botsers, dagslapers, … Hiermee kunnen we meest complexe verkeerssituaties inrichten tot veilige werven op de openbare weg.