Over ons

Team professionals

Vermits voor het werken met kranen en hoogwerkers vanop de openbare weg goede signalisatie en nodige vergunningen verplicht zijn, heeft Maes Hoogwerkers & Montaco hiervoor een gespecialiseerde afdeling opgericht. Maar wat startte als een afdeling binnen Maes Hoogwerkers & Montaco is nu al 15 jaar een volwaardig bedrijf met veel ervaring.

Wij hebben 6 administratieve medewerkers die dagelijks in contact staan met onze klanten enerzijds en met besturen en officiƫle instanties anderzijds. Zij vragen de vergunningen aan en stellen de signalisatieplannen op. Op basis van deze plannen gaan dagelijks 5 signalisatieplaatsers de baan op om verspreid over gans Belgiƫ, Nederland, Luxemburg en Noord-Frankrijk werven op de openbare weg in te richten.

Ervaren & voorzien

Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken we over een ruim gamma aan diverse verkeersborden en werfsignalisatie zoals verkeerslichten, botsers, dagslapers, … Hiermee kunnen we meest complexe verkeerssituaties inrichten tot veilige werven op de openbare weg.